Закриващата пресконференция по проекта се състоя в СОУ „Емилиян Станев” гр. В.Търново на 14.03.2013 г. На нея бяха представени постигнатите резултати по време на изпълнението на проекта и ефектът от внедряване на електронни учебни помагала в обучителния процес.

Беше представена и електронната система „СУОБЪЛ”, разработена специално по проекта. Официални гости на събитието бяха заместник областният управител на гр. Велико Търново – г-жа Людмила Попова и Началникът на РИО гр. Велико Търново – г-жа Розалия Личева.

    

Сдружение „Евроинтегра“ проведе първите си консултативни срещи във Велико Търново с бенефициенти от два успешно реализирани трансгранични проекта - 15-16.05.2014

Сдружение „Евроинтегра” проведе Първи работни срещи с партньори по проектите „ИКТ – движеща сила за промяна в образованието“ и „Дунавски винарски дестинации”, които бяха изпълнение по Програмата за Трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007 – 2013 г.

Прочети още...
Иновативността в преподаването се разви като запазена марка в СОУ Емилиян Станев, Велико Търново - 22.11.2017

През последните пет години нашето училище се отличава с иновативните методи в процеса на преподаване и учене. Това се дължи на участието ни в проекта ИКТ-движеща сила за промяна в образованието, MIS-ETC CODE 221.

Прочети още...
Пет години СОУ Васил Левски е модел за модерно преподаване - 19.10.2017

Материално-техническата база на СУ „Васил Левски“ град Главиница през 2012 г. бе обогатена с два нови, технически-модерно обурудвани кабинети по проект ИКТ-движеща сила за промяна в образованието, MIS-ETC CODE 221.

Прочети още...